Skrbniki vaše ekstra bajte, za brezskrbne, boljše cajte.*

"Full Service Property Management” - nudimo celotni paket upravljanja oz skrbništva z vašo nepremičnino.

Vaš vikend, hišo ali stanovanje pozlatimo, zanj skrbimo, vas razbremenimo.
Na vaš račun pritekajo "cekini", objekt bo vzdrževan, poleti ali pa pozimi.
Kadar hočete v njem uživat vi, ni problem, pa vse se sveti, vse diši.

VZDRŽEVAN IN PRAVILNO VODEN OBJEKT - VAŠA “BAJTA” BO DOŽIVELA RAZCVET.

  • Naše področje večletnih izkušenj in množica zadovoljnih strank je property management oz. upravljanje z nepremičninami.
  • Smo strokovnjaki na področju "Full Service Property Management”, torej nudimo celotni paket upravljanja oz skrbništva z vašo nepremičnino tako, da poskrbimo, da doseže svoj najvišji možen potencial.
  • Izkušnje so pokazale, da se nepremičnina pod našim vodenjem ne le lepo ohranja, ampak doda na vrednosti in prinese bistveni večji zaslužek.
  • Svoj(-e) objekt(-e) predate v odgovorno vodenje, ki predstavlja skrbništvo, vzdrževanje (sistemov, naprav, opreme, okolice) ter čiščenje, vodenje (npr rezervacij in trženje za maksimalno zasedenost), upravljanje in oplemenitenje (tudi finančno). Naše storitve vključujejo tudi vse v zvezi z marketingom, saj ponudbe redno vključujemo na naše in druge portale, imamo partnerstvo za medijske objave in delamo redno tudi na družabnih omrežjih, pripravljamo promo material video/foto in po potrebi najamemo oglasni prostor za poživitev povpraševanja.
  • V upravljanju imamo vile (Obala, Kras, Ljubljana), stanovanja za dolgoročne najeme (preko Century 21) in apartmaje za turistične namene.

PRILAGODLJIVO IN “STRESS FREE”

  • Lastnik lahko svojo nepremičnino odda za omejeno število mesecev ali zgolj za določeno sezono. Vse se lahko dogovorimo. Temu bomo prilagodili svoje dejavnosti in ustrezno predstavili na trgu.
  • Kadar lastnik želi za določeno obdobje svojo nepremičnino zase, vedno pride v čist, urejen in vzdrževan objekt in okolico. Gre za pravi “stress free” in obenem nagrajujoč učinek, ko prazni prostori niso več minus, ampak plus.
  • To je bistvo “zlate bajte”. Zaživela bo. Vaš bančni račun pa tudi.

Podjetje: Turistikum d.o.o. (Grand Rentals + ZlataBajta)

* bajta: bájta -e ž (ȃ) , hiša, manjše posestvo, občasno bivališče, stara bajta - nagovor za dolgoletnega znanca (žarg.), Beseda je znana tudi v južni Franciji in v Pirenejih, npr. baitha, beitha, pomeni ‛hiša, dom".
cajt [cȃjt] samostalnik moškega spola, pomeni "čas".